Asus ExpertBook B9450FA review: ultrabook premium

Asus ExpertBook B9450FA review: ultrabook premium

Asus promovează ExpertBook-ul B9450FA drept cel mai ușor laptop business cu ecran de 14-inch, însă, în opinia noastră, această caracteristică este doar un detaliu, și nu definitorie pentru acest produs.

Am testat amănunțit ExpertBook-ul B9450FA pe parcursul a câteva săptămâni pentru că l-am considerat încă de la lansarea sa în toamna lui 2019 un potențial înlocuitor al bătrânului meu laptop de zi cu zi, Dell-ul XPS 13. Astfel, mai jos am adunat impresiile lăsate de acest notebook, cu bune și cu rele.

Pe scurt, da, este un produs mai ușor și mai compact decât competiția, și în același timp un laptop performant, capabil de autonomie bună în configurația cu baterie de 66 Wh, si un laptop ce nu face rabat la capitole importante precum cel al funcțiilor de ultimă oră, al conecticii și al experienței de tastare.

În același timp, însă, anumite decizii legate de configurație, ecran și compromisuri cauzate indirect de formatul ultra-compact pot îndepărta unii potențiali cumpărători, mai ales în condițiile în care acest ExpertBook concurează în segmentul de preț superior, al celor mai reușite ultrabookuri ale momentului.

articol preluat giz.ro

Add comment