Altanet - Servicii complete si profesionale

ALTANET se dedica eficientizarii afacerilor clientilor sai, de accea oferim servicii complete si profesionale IT&C,motiv pentru care ofera angajatilor si companiei dumneavoastra solutiile si suportul IT orientate catre rezultate vizibile. Divizia de service IT specializata pe service si reparatii calculatoare face parte din firma ALTANET, fiind una din liniile de business pe care compania si-a concentrat activitatea.


Cum lucram ?

Altanet a dezvoltat un proces care a evoluat in ultimii ani de lucru cu clienti din toate domeniile. Aflați mai multe despre abordarea noastră în trei pași privind rezolvarea oricarei cerinte.

25%

Intalnirea

Identificarea, faza cea mai importantă a procesului nostru in care aflăm nevoile afacerii dumneavoastra. Venim cu formula ce asigura succesul proiectului dvs. în viitor.

50%

Executia

Punand la un loc experienta, creativitatea și comunicarea excelentă, odată ce avem imaginea de ansamblu și cerințele cheie, ne ridicam mânecile și ne apucam de lucru.

100%

Predarea

Odata ce proiectul este realizat si functional va este incredintat dar in continuare suntem alaturi de dvs. pentru eventuale modificari, optimizari si mentenanta.