Altanet - CUM LUCRAM

Va prezentam in cele ce urmeaza pasii parcursi in realizarea unui site web.


1

Pasul 1 - Stabilirea unei intrevederi la sediul firmei dvs sau la sediul ALTANET

Pentru a ne edifica in privinta complexitatii proiectului web pe care doriti sa-l dezvoltam, vom stabili o intrevedere in care un consultant pe probleme de web design, SEO si web-PR al firmei Altanet se va intalni cu dumneavoastra. In cadrul acestei intrevederi, consultantul web o sa va spuna cu exactitate care sunt solutiile web cele mai avantajoase pentru dumneavoastra, care sunt solutiile web cu posibilitati reale de realizare si care sunt variantele de promovare web optime pentru ca investitia dumneavoastra sa aduca rezultate palpabile. Deplasarea la sediul firmei dumneavoastra precum si prima consultanta pentru proiecte web sunt gratuite. Pe baza informatiilor primite va vom comunica un pret estimativ pentru realizarea paginii web de care aveti nevoie, ori pentru orice alt serviciu pe care il solicitati. In cazul in care decideti sa angajati firma Altanet pentru a se ocupa de prezenta online de care aveti nevoie, vom trece la etapa a doua.

2

Pasul 2 - Rezervarea domeniului si a gazduirii

Dupa finalizarea negocierii si demararea realizarii proiectului web sau multimedia, Altanet va rezerva domeniul web si gazduirea web si va demara procesul de publicitate online. Acest pas este important pentru ca in momentul finalizarii site-ului acesta sa fie deja cunoscut online si ca urmare vizitat de un numar mare de utilizatori web in momentul lansarii. Tot in acest stadiu al dezvoltarii proiectului web se va efectua si un studiu de concurenta web pentru a vedea unde se afla principalii dvs. competitori si care sunt posibilitatile pentru a-i devansa.

3

Pasul 3 - Realizarea efectiva a paginii WEB

Pe parcursul realizarii proiectului web, designerii nostri vor crea diferite variante pentru pagina web pe care le vom afisa intr-un director web temporar, astfel incat dvs. sa puteti alege grafica si structura care va place cel mai mult. Tot in cadrul acestei etape dvs. puteti interveni cu orice idei sau preferinte atat in ceea ce priveste textul web ( atentie insa: textele optimizate pentru motoarele de cautare difera de cele scrise pentru publicatiile traditionale ) cat si designul web. Pentru ca promitem din start servicii web exceptionale, puteti fi sigur ca pagina web realizata de noi se va incarca rapid ( nimeni nu agreeaza paginile web care se incarca greoi ), va fi compatibila cu toate browser-ele, va avea un cod HTML corect si validat, va fi structurata astfel incat sa trasmita informatia rapid si va fi usor de folosit de catre vizitatori.

4

Pasul 4 - Implementarea versiunii finale

Site-ului i se poate adauga, in functie de dorintele dumneavoastra, si o sectiune de administrare, aceasta permitandu-va, fara a necesita cunostiinte de internet sau dezvoltare web deosebite, modificarea continutului paginilor web doar prin simpla apasare a unor taste. Dupa fianalizare, Altanet se va ocupa periodic de promovarea si urcarea site-ului dumneavoastra in motoarele de cautare dupa cuvinte de cautare din domeniul dumneavoastra de activitate. In functie de proiectele web realizate, Altanet va asigura service-ul web al firmei dumneavoastra. Acest aspect se va stabili prin contract, in faza initiala a cooperarii.