Altanet - consultanta WEB

Din pacate website-urile care nu aduc rezultate, ba chiar strica imaginea unei firme, atat pe internet, cat si in mediile traditionale, exista intr-o proportie covarsitoare. ALTANET este alaturi de dumneavoastra cu sfaturi utile.

Iata cateva situatii care, de obicei, duc la astfel de probleme:

servicii web

“Am un amic sau o ruda care se pricepe la internet si la site-uri. Imi va face el site-ul.”

A crea o pagina de internet nu este un lucru deosebit de complicat. Avand in vedere multitudinea de programe aparute, un site poate fi facut in cateva ore, fara cunostinte exceptionale de codare web sau de web design. Dar nu este important sa aveti un website online ci sa aveti un site web profesional, un site de exceptie, realizat corespunzator. Fie ca aveti deja un site realizat de un amator, fie ca nu, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte: aveti nevoie de un siteweb cu o incarcare rapida, un site cu o structura buna, impact vizual, texte optimizate pentru motoarele de cautare si, mai ales, un site care poate fi gasit cu usurinta pe internet (de catre persoane care nu cunosc adresa paginii de web prin simpla folosire a unui motor de cautare).

Pentru a obtine asemenea rezultate nu este suficient doar un program de programare web sau de cineva care stie sa-l utilizeze, ci sunt necesare cunostinte solide de dezvoltare web si SEO, cunostinte care se capata in timp.


servicii web

“Am cateva oferte de la mai multe firme de dezvoltare web. Le-am analizat, dar o voi alege pe cea mai ieftina.”

La fel ca in orice domeniu de activitate, si in cadrul dezvoltarii web aveti nevoie de cunostinte de specialitate pentru a lua o decizie inteleapta sau de consultanta web pentru a putea pune in balanta toate detaliile. Realizarea de pagini web este si un domeniu tehnic, iar pentru a putea lua decizia potrivita trebuie sa fiti un bun cunoscator al aspectelor tehnice care sunt implicate.

Luati ca exemplu chiar afacerea dumneavoastra.

Discutati cu un potential client care nu detine cunostinte despre produsul / serviciul oferit de dumneavoastra. Acesta va spune ca se va gandi sau ca pretul este mare, iar intre timp se indreapta spre un concurent de-al dumneavoastra, despre care stiti cu exactitate ce tip de produs / serviciu pune la dispozitie. Dumneavoastra stiti si ca produsul oferit de concurenta nu va avea aceeasi calitate ca produsul oferit de firma dumneavoastra si pentru ca nu doriti sa oferiti un produs de calitate inferioara nu va puteti permite un pret minim. Clientii care vor merge spre concurentul cu un produs inferior nu stiu nimic despre calitatea acestuia.

De ce? Pentru ca este imposibil sa stie la fel de bine ca dumneavoastra toate informatiile tehnice ale produsului / serviciului.