Altanet - consultanta WEB DESIGN

Din pacate website-urile care nu aduc rezultate, ba chiar strica imaginea unei firme, atat pe internet, cat si in mediile traditionale, exista intr-o proportie covarsitoare. ALTANET este alaturi de dumneavoastra cu sfaturi utile.WEB DESIGN

Va oferim servicii complete de constructie site-uri. Indiferent de specificul afacerii tale, de cerintele si de bugetul pe care l-ai alocat acestui proiect, va oferim o solutie la cheie, adaptata nevoilor dumneavoastra. Consideram ca site-ul dumneavoastra este unic, la fel ca si afacerea. De aceea, noi nu credem in pachete rigide, cuantificate dupa numarul de pagini sau de imagini.

webdesign

Unul din motivele principale care sta in spatele succesului proiectelor web este atentia cu care analizam industria din care face parte firma dumneavoastra si efortul pe care il depunem ca sa intelegem piata concurentiala in care ea activeaza. Departamentul nostru de creatie grafica o sa va propuna solutii unice, adaptate cerintelor dumneavoastra.

De fiecare data, ne concentram sa raspundem in mod profesionist solicitarilor dumneavoastra. Fie ca sunteti interesat de un site de eveniment, dedicat unui produs sau de unul care sa prezinte imaginea firmei dumneavoastra, metodologia noastra de constructie a site-urilor acopera procesele si tehnologiile necesare pentru a va livra o solutie completa.

Colaboram strans cu dumneavoastra in fiecare etapa a proiectului, ca sa putem gasi cele mai eficiente solutii la cerintele dumneavoastra. Dupa semnarea contractului de constructie a site-ului, vom desemna un director de proiect din partea Altanet care sa monitorizeze evolutia proiectului dumneavoastra, sa va tina la curent cu stadiul de dezvoltare al acestuia si va inlesni comunicarea dintre dumneavoastra si echipa de dezvoltare.

Daca nu aveti un site inca, va oferim solutii complete pentru prezenta firmei dumneavoastra pe Internet, adaptate nevoilor si bugetului stabilit de dumneavoastra.

Daca aveti deja un site, va oferim servicii de intretinere si de extindere (upgrade) a site-ului. Iar, in cazul in care acesta nu mai raspunde nevoilor afacerii tale, va propunem solutii complete pentru refacerea lui, apropiindu-l de imaginea firmei, precum si de produsele si serviciile oferite.

Daca doriti sa va intretineti singur site-ul, va oferim servicii de instruire pentru dumneavoastra sau pentru angajatii dumneavoastra, dandu-va posibilitatea sa gestionati actualizarile si modificarile uzuale ale site-ului dumneavoastra.

Si ca sa marim succesul afacerii dumneavoastra, am creat solutii de marketing si promovare a site-ului catre potentialii clienti.


BENEFICII

Reducerea costurilor de marketing

Distribuirea informatiilor si ofertelor catre clienti, prin intermediul site-ului si a mesajelor e-mail, reprezinta o solutie mult mai ieftina si mai rapida decat serviciile de curierat. De asemenea, site-ul va ofera posibilitatea lansarii unor campanii de promovare pe Internet, adresate publicului tinta.Actualizarea rapida a informatiilor

Puteti actualiza informatiile pe site imediat ce considerati ca este necesar. Iar daca nu aveti timp pentru aceasta activitate, va oferim servicii complete de actualizare, la pretul de 30 lei/ora plus TVA.


Imbunatatirea imaginii firmei

Site-ul dumneavoastra va avea un impact puternic asupra clientilor si a potentialilor clienti. Design-ul profesionist, textele bine scrise, informatiile actualizate despre produsele si serviciile oferite, ii vor determina sa aiba incredere in firma dumneavoastra.
Comunicarea cu clientii

Formularele pentru feedback sau contact sunt instrumente care va ajuta sa cunoasteti mai bine nevoile clientilor. In plus, veti primi sugestii si idei care pot contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastra. De asemenea, puteti beneficia de servicii de e-mail marketing, prin plasarea de newslettere pe site, la care se vor abona vizitatorii interesati de ultimele stiri si noutati sosite de la dumneavoastra.