Altanet - sisteme de avertizare efractie si incendiu

Sistemele de detectie si semnalizare efractie (intalnite in limbajul popular si sub forma de sisteme de alarma sau alarmare) sunt de nelipsit din proiectele constructiilor noi (rezidentiale, spatii de birouri, magazine etc), dar sunt necesare si in cadrul institutiilor publice sau firmelor unde exista un post de paza permanent. Aceste sisteme sunt destinate intarzierii actiunilor de efractie, iar in cazul in care acestea se produc, cu ajutorul sistemelor anti efractie se pot lua masuri de contracarare.


sisteme efractie incendiu

Altanet va ofera solutii fiabile, profesionale, adaptate nevoilor specifice ale firmelor. Pentru ca dumneavoastra sa nu aveti nicio grija, noi vom avea in vedere ca sistemele anti efractie instalate:

  • sa aiba o reactie sigura si rapida;
  • sa nu prezinte alarme false;
  • sa nu poata fi evitate sau anihilate prin diverse metode (radiatii electromagnetice, non-reglaj al sensibilitatii);
  • sa poata fi extinse in cazul aparitiei unor cerinte suplimentare.

Sistemele de avertizare incendiu sunt o necesitate.

Pericolul de incendiu este omniprezent, pagubele materiale generate fiind directe si pe termen lung, insa cel mai important aspect ramane cel legat de protejarea vietii. Daca din punct de vedere material riscul unui incendiu pare pentru anumite persoane mai usor de asumat, consecintele pierderii de vieti omenesti obliga la o abordare serioasa a acestui risc. Tocmai de aceea se impun masuri de prevenire a incendiului prin montarea unui sistem sigur si eficient de detectie si avertizare a inceputului de incendiu.

sisteme efractie incendiu

sisteme efractie incendiu

Pentru locuinte particulare este suficienta conectarea detectorilor de incendiu (fum, temperatura, gaz, etc.) la centrala de alarma impotriva efractiei.

Pentru constructiile mari (cladiri de birouri, spatii comerciale, depozite, banci, cladiri aglomerate, etc.) este utila folosirea de sisteme dedicate pentru detectia si semnalizarea inceputului de incendiu.