Altanet - sisteme de supraveghere video CCTV

Supravegherea video va ajuta sa urmariti in permanenta, 24 ore din 24 bunurile, marfa si activitatea in compania dumneavoastra, cu posibilitatea inregistrarii de imagini pe suport magnetic sau digital. Aveti posibilitatea cautarii dupa data si ora, vizualizarii cu incetinitorul sau cu viteza marita a inregistrarilor. Imaginile oferite de sistemul de supraveghere video ajuta la identificarea raufacatorilor si constituie proba in instanta.


sisteme supraveghere video

Altanet va pune la dispozitie personal calificat pentru a instala si intretine sisteme de supraveghere video. Personalul calificat poate identifica punctele slabe ale sistemelor de supraveghere deja existente.

Pentru a acoperi in intregime o anumita zona este necesar sa fie ales in mod corect tipul de obiectiv precum si o echipare corespunzatoare a sistemului in functie de mediu (interior, exterior, cu praf, etc.), iar pentru aceasta este nevoie de o echipa de profesionisti.

Prin partenerii nostri, va punem la dispozitie o gama larga de camere de supraveghere, CCTV, camere IP, camere de interior sau exterior, etc.

Toate caracteristicile echipamentelor vor fi atent alese de specialistii nostri, de la sensibilitatea si rezolutia camerelor, modul de vizualizare si pana la modul de stocare si arhivare al imaginilor si integrare cu sistemele complementare, astfel incat investitia dumneavoastra sa aiba maxima eficienta in limita bugetului alocat.