Servicii complete si profesionale – Altanet

ALTANET se dedica eficientizarii afacerilor clientilor sai, de accea oferim Servicii complete si profesionale IT&C,motiv pentru care ofera angajatilor si companiei dumneavoastra solutiile si suportul IT orientate catre rezultate vizibile. Divizia de service IT specializata pe service si reparatii calculatoare face parte din firma ALTANET, fiind una din liniile de business pe care compania si-a concentrat activitatea.

Servicii complete si profesionale - Altanet

Cum lucram ?

Altanet a dezvoltat un proces care a evoluat in ultimii ani de lucru cu clienti din toate domeniile. Aflati mai multe despre abordarea noastra in trei pasi privind rezolvarea oricarei cerinte.

Intalnirea

Identificarea, faza cea mai importanta a procesului nostru in care aflam nevoile afacerii dumneavoastra. Venim cu formula ce asigura succesul proiectului dvs. in viitor.

Executia

Punand la un loc experienta, creativitatea si comunicarea excelenta, odata ce avem imaginea de ansamblu si cerintele cheie, ne ridicam manecile si ne apucam de lucru.

Predarea

Odata ce proiectul este realizat si functional va este incredintat dar in continuare suntem alaturi de dvs. pentru eventuale modificari, optimizari si mentenanta.

SERVICIILE NOASTRE

Oferim servicii si consultanta in domeniile IT&C, Sisteme de securitate si Solutii Web